T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / KAHRAMANKAZAN - KAZAN BELEDİYESİ ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU III. KADEME

KAZAN BELEDİYESİ ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU III. KADEME

Vizyon
Gelişen ve değişen özel eğitim programlarını takip ederek, genel eğitim programlarından yararlanamayan, okul öncesi, zorunlu eğitim ve orta öğretim çağındaki zihinsel öğrenme yetersizliği olan bireylerin; bağımsız yaşayabilmeleri için gerekli becerileri kazandırmak, toplum içerisinde kendilerinin ne olduğunu hissettirmek, İş ve mesleğe yönelik beceriler kazandırmak ve ailelerinde bu sürece katılmalarını sağlamak.
Misyon
Eğitim öğretim bütün bireylerin hakkıdır. Engelleri kaldırarak engelsiz bir eğitim ilkesinden yola çıkarak çağın gereklerine uygun yenilikçi, dinamik, özel eğitim, ortam metot ve kalitesini yakalamak için varız.
BB EGO (502 ) ÖZEL HAALK OTOBÜSLERİ (563) KAHRAMANKAZAN DOLMUŞLARI
Servis Bilgisi
Okulumuz öğrencileri "Engelli Öğrencilerin Ücretsiz Taşınması" uygulaması kapsamında ücretsiz olarak taşınmaktadır.
Yerleşim Yeri
Köylerin mahalle olmasından dolayı okul çevresinde kiralık evler bulunmamaktadır.
ANKARA´YA 40 KAHRAMANKAZAN´A 3 KM